Kinfolk Magazine | Vol 10 | The Aged Issue
Die 10. Ausgabe:
Über Dinge die mit dem Alter besser werden.
This winter edition of Kinfolk—The Aged Issue—is dedicated to all things that get better with time: loved ones, food, family traditions and a good bottle of wine.
The Kinfolk team explores how the older folks in our lives can teach us how to live more fully and how to embrace each new candle on our cake with style and grace. As some anonymous old chap once said, “Age is an issue of mind over matter. If you don’t mind, it doesn’t matter.” While many magazines pressure readers to hang on to youth, Kinfolk investigates how our lives are enriched by the people, meals and traditions of things past. One writer considers the inevitable day you realize you’re turning into your mother, while another reflects on the way life—like fruit—is about picking that perfectly ripe moment. Chefs share family recipes they’ve perfected over time, classic recipes updated for the modern era and a holiday menu that’s easy to chew. There are gray hairs and salt-and-pepper beards, napping tips and ancient culinary tools. The connection? Everything in this issue gets better, or tastier, with age.
Das Kinfolk Magazin ist ein vierteljährlich erscheinendes, 144 Seiten starkes, werbefreies Printmagazin, das sich gut anfühlt, gut riecht und gefüllt ist mit den Ideen einer wachsenden internationalen Gemeinschaft von Künstlern, Autoren, Designern, Fotografen, Köchen und anderen.
Gedruckt in Kanada auf Naturpapier, wird jede Ausgabe mit schöner Fotografie, lyrischen Essays, Rezepten, Interviews, Profilen, persönliche Geschichten und praktischen Tipps, zusammen mit viel Liebe zu Design und Details gefüllt.
Kinfolk liefert Vorlagen für einen ausgewogenen, bewussten Lebensstil.
144 Seiten, auf Englisch
Hier geht´s zur Magazin Website und hier zur Kinfolk Website